CE în loc de CÂT dăruiești în căsnicie?

De ce unele femei sunt respinse chiar dacă dăruiesc mult? Majoritatea femeilor se străduie ca lucrurile în familia lor să meargă bine. Sunt gata să ofere resursele lor cele mai valoroase de dragul soțului și copiilor.

Și totuși nu sunt prețuite! De ce unii bărbați nu prețuiesc eforturile acestor femei?

SECRETUL e în cuvântul VALOARE. Pentru acești bărbați, eforturile soțiilor în raport cu ei valorează puțin, iar uneori egalează cu zero.

De ce?

Pentru că deși toate eforturile femeii sunt îndreptate către soț, nevoile lui rămân NEÎMPLINITE.

E sufiecient să dăruiești? Sau să dăruiești CEEA ce știi că reprezintă VALOARE pentru el?!

Atunci când dăruiești ceea ce este valoros în ochii tăi, dar nu și în ochii lui, îți creezi așteptări că odată ce dăruiești atât de mult vei fi răsplătită cu dragoste, cu afecțiune. Cu siguranță el va reacționa pozitiv la toate eforturile tale pentru el!

Dar în loc să se apropie de tine, simți că se distanțează. Devine indiferent la tot ce faci pentru el. Poate că-ți spune ”mulțumesc”, dar nu mai simți căldura de odată în vocea lui.

Ești frustrată, dezamăgită și treptat te răcești și tu. Multe femei deși nu mai simt nici un pic de afecțiune sau romantism în raport cu soții lor, ele totuși continuă să facă pentru ei ce faceau și înainte. Continuă să dăruiască ceea ce este clar că ei nu prețuiesc.

Unele își încheie povestea prin divorț. Altele o continuă, dar povestea lor e monotonă, neinteresantă, fără viață, și fără speranță…

Vreau să-ți spun un SECRET!

Nu contează cum e povestea ta acum. O poți schimba! Uneori chiar și după divorț. Știu pe cineva care trăiește o poveste nouă, plină de aventură, cu același bărbat!

Nu e așa de greu cum ți se pare!
Începe să-ți cunoști soțul. DESCOPERĂ ce-i place cu adevărat. Fă din obiceiurile lui de odihnă și a petrece timpul liber și obiceiurile tale. Adaptează-te la necesitățile lui și planifică-ți activitățile astfel încât să nu lași RELAȚIA pe ultimul loc.

Multe femei se obosesc peste măsură cu serviciul, casa, curățenia, copiii, și când soțul le invită să petreacă timp împreună, ele sunt extenuate… E normal să fie așa uneori. Dar dacă e așa de fiecare dată, atunci probabil ar fi bine să revizuiești prioritățile.

De aici începe totul.

Întrebarea de verificare este aceasta: Ești prea obosită când soțul tău vrea să fiți împreună?

Ti-ar mai plãcea urmãtoarele...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *